Interieuradvies

Interieuradvies vraagt om een persoonlijke benadering. Daarom verschilt de omvang van de werkzaamheden per project. Vandaar dat wij altijd starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een volledig interieuradvies bestaat uit 5 fases. Tijdens het kennismakingsgesprek  onderzoeken we  welke fases relevant zijn.

Zakelijk interieuradvies nodig?

Het zakelijke ontwerptraject wijkt af van residentiele projecten. In tegenstelling t0t residentieel interieuradvies, besteden we bij zakelijke projecten tevens aandacht aan de identiteit van een bedrijf, het gewenste imago en voeren we een methodisch onderzoek om tot een alomvattend concept te komen.

Interieuradvies in Venlo eigenaresse Sanne aan het werk

FASE 0 - KENNISMAKING & Traject interieuradvies

Opdracht inventarisatie

Ieder interieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek lichten we het ontwerpproces toe en onderzoeken we welke fases relevant zijn. Vervolgens stellen wij op verzoek een offerte op. In het geval deze akkoord wordt bevonden starten we met het treffen van de voorbereidingen voor het verdere ontwerpproces.

Geheel vrijblijvend – Vervolg op  offerte.

FASE 1 - HET MOODBOARD, INDELINGSADVIES, 3D LIJNSCHETSEN EN REFERENTIEBEELDEN

Het schetsontwerp

In de deze fase onderzoeken we welke indeling het beste aansluit op uw wensen en behoeften. Hierbij kijken we naar routing, vormen, verhoudingen en zichtlijnen.

Uitkomsten verwerken we in één of meerdere plattegrond(en). Relevante ontwerp keuzes vullen we aan met referentiebeelden en 3-dimensionale lijnschetsen.

Tot slot stellen we een moodboard samen. Deze bevat zorgvuldig geselecteerde beelden waarin kleuren, materialen en vormen samenkomen. Ofwel; de beoogde sfeer.

Indelingsplan € 875,- | 3D-lijnschetsen € 450,- | Referentiebeelden € 400,- | Moodboard € 350,-*

FASE 2 - 3D ontwerp en maatwerk

Het voorlopig ontwerp

De ontwerpkeuzes uit de eerste fase worden werkelijkheid in de 3D-impressie van het eindresultaat. De opdrachtgever ontvangt 3D-visuals, een 3D-ontwerpvideo, of het ontwerp wordt opgeleverd in Virtual Reality. In het geval dat het ontwerp in VR wordt opgeleverd, ontvangt u een link naar de VR-omgeving en een VR-box, zodat u de VR-ervaring thuis opnieuw kunt beleven.

Deze fase omvat ook een weergave van eventuele maatwerk elementen. Door specifieke onderdelen op maat te ontwerpen, kunnen we het interieuradvies volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Op deze manier omzeilen we bestaande beperkingen en kunnen we de volledige potentie van de ruimtes optimaal benutten.

3D-ontwerpvideo € 1.995,- | VR-experience €595,- | Maatwerk €675,- *

FASE 3 - Kleur en afwerkadvies, DETAILtekeningen, licht- en productadvies

Het definitief ontwerp

Het interieuradvies wordt verder uitgewerkt tot een definitief en concreet ontwerp. Zowel uzelf als derden beschikken hiermee over de benodigde informatie om het 3d-ontwerp te kunnen realiseren. Op deze manier voorkomen we dat er afwijkingen ontstaan tussen ons doordachte interieuradvies en het uiteindelijke resultaat.

Het definitief ontwerp bestaat uit één of meerdere van de volgende elementen; een kleur- & afwerkadvies, detailtekeningen van maatwerk elementen, lichtadvies, installatie tekeningen en een productlijst van o.a. meubelen en verlichtingsarmaturen.

Productadvies € 1.125,- | Kleur- & Afwerkadvies € 995,- | Maatwerk € 675,-*

FASE 4 - Bouwbegeleiding & styling

Begeleiding en oplevering interieuradvies

Wij zijn regelmatig op locatie aanwezig, vragen offertes op, wonen vergaderingen bij en doen de eindcontroles. Als interieurprofessional merken we regelmatig inconsistenties op die uitvoerende specialisten over het hoofd zien. Zo waarborgen we de kwaliteit van het ontwerp en voorkomen we onnodige faal- en herstelkosten.

Indien gewenst nemen we de totale styling voor onze rekening. Dit stelt ons in staat om de realisatie van het project tot in de puntjes op te leveren.

Op nacalculatie | uurtarief € 85,- p/u*.

*Genoemde prijzen zijn indicatief, inclusief btw en gebaseerd op een projectomvang van +/- 75 m2.