Opgeleverde 

interieurs

Opgeleverde 

Interieurs & 3D- ONTWERP VISUALS

Dit hotel chique interieur advies is ontworpen voor een tweelaags appartement in een monumentaal schoolgebouw in Eindhoven. Het interieur ontwerp kenmerkt zich door een krachtige sobere basis, gouden details en excentrieke eyecatchers. Het interieur advies bevat op maat ontworpen meubelen en geïmporteerde producten uit Italië. Bij het ontwerp is gebruik gemaakt van merken en interieurs, zoals Kff, Tom Dixon, Pulpo, Normann Copenhagen, Corian, Bora en Wall & Deco.

Dit interieuradvies is ontworpen voor een appartement uit 1988 in Venlo. Het interieurontwerp kenmerkt zich door een Scandinavische stijl met industriële details. Het doel was om het appartement een frisse, moderne uitstraling te geven en praktischer in te delen. Bij het interieur advies is gebruik gemaakt van gerenommeerde designmerken en interieurs zoals Zuiver, Nolte, Muuto en Vitra. Het resultaat is een eigentijds en functioneel interieur waarbij de Scandinavische sfeer centraal staat.

Dit interieur ontwerp betreft een interieuradvies voor een herenhuis in Nijmegen. Het is gericht op het behouden van de authentieke karakteristieke details en het creëren van licht- en schaduwwerking. Een maatwerk erkerbank zorgt voor verbinding tussen de erker en de rest van de kamer. Bij dit interieurontwerp is gebruik gemaakt van gerenommeerde designmerken en interieurs zoals Rolf benz, Leolux, Millenerpoort, Foscarini, Moooi, Pode, Tom Dixon en Tobias Grau

Dit interieur ontwerp betreft een complete renovatie van een vrijstaande woning uit 1973 in Nijmegen. Het doel van het interieur advies was om een eigentijdse sfeer te creëren met behoud van de authentieke elementen van de woning. Het ontwerp omvatte een lichtplan met onder andere een transparante hanglamp van Moooi en een op maat ontworpen armatuur van Wever & Ducré.

interieurs-interieuradvies-venlo-eetkamer-tafel

TOTAALADVIES 80 M2 | RESIDENTIELE INTERIEURS

Herenhuis in Venlo

Dit kleurrijke interieur ontwerp is gemaakt voor een herenhuis in Venlo. Het advies omvat een herindeling van de ruimte, een lichtplan en ook een op maat ontworpen keuken. Het doel was om de keuken als hart van de woning te laten functioneren. Vandaar dat de keuken om een constructiebalk is gesitueerd. Bij dit interieurontwerp is gebruik gemaakt van merken en interieurs van Montis, Leolux, Artifort, Pilat en Pilat, Carpet Sign, Foscarini, Vibia en Petite Friture.

Dit moderne interieur ontwerp is speciaal gemaakt voor een nieuwbouwappartement in Roermond. Het omvat niet alleen een herindeling van de ruimte, maar ook op maat ontworpen meubelen en bijzondere stucwerk. Het doel is om een optimale leefwijze te creëren in het appartement en het interieur een unieke uitstraling te geven. Bij dit interieuradvies is gebruik gemaakt van merken en interieurs van Montis, Leolux, Artifort, Pilat en Pilat, Carpet Sign, Foscarini, Vibia en Petite Friture.

Dit landelijke interieuradvies is ontworpen voor een woonboerderij in Venlo, waarbij de keuken centraal staat. Het doel was om een unieke sfeer te creëren en de keuken als hart van de woning te laten functioneren. Bij dit interieur ontwerp is gebruik gemaakt van een op maat ontworpen houten balk, en het recirculatie afzuigsysteem van het merk Wave zorgt voor een efficiënte en stijlvolle afzuiging van kookluchtjes. Het resultaat is een landelijk interieur met een eigentijdse uitstraling, waarbij de keuken een centrale rol speelt als gezellige ontmoetingsplek.

Dit zakelijke interieuradvies omvat een transformatie van een bedrijfsverzamelgebouw. Het ontwerp, gericht op verbinding en kruisbestuiving, omvatte onder andere routes, stopmomenten, kleuren en op maat ontworpen meubels. Het resultaat is een dynamische werkomgeving die bijdraagt aan een maximale huurderbeleving. Ons interieuradvies hield rekening met menselijke interactie en maakte gebruik van een Scandinavische stijl met diverse topmerken en interieurs van Hay, Vitra, Muuto, Artifort, Flos, Pols Potten, Montel en Desso.

Dit project in Uden omvat zowel het interieur als exterieur. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met DrissenDesign, waardoor een naadloos ontwerp is ontstaan waarbij binnen en buiten in elkaar overlopen. Op maat ontworpen interieurs zoals o.a.  de keuken en de eethoek maken onderdeel uit van het totaaladvies. Tot slot is er gebruik gemaakt van o.a. Rolf Benz, B&B Italia, Vibia, Flos, Leolux, Arco, Kff, Focusfires, Minotti, Secto design en Agape.

Dit moderne interieur ontwerp betreft een renovatie van de begane grond van een vrijstaande woning in de buurt van Maastricht. Het interieur advies bevat op maat ontworpen elementen en gerenommeerde designmerken om eenheid te creëren. Het doel was om de woning te transformeren tot een modern en sfeervol geheel. Bij dit ontwerp is gebruik gemaakt van en designmerken en interieurs zoals Arco, Montis, Interlubke, Carpet Sign, Foscarini, Vibia, Flos en Artemide.

Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.