Sfeervolle houten eetkamertafel in keuken

TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES MAASTRICHT - 130 M2​

Interieuradvies Maastricht -Vrijstaande woning

PROJECT BESCHRIJVING

Het  project betreft een interieuradvies in de nabijheid van Maastricht. Deze vrijstaande woning met weids uitzicht over de glooiende heuvellandschappen van Gulpen, was na 25 jaar aan een complete renovatie toe. Samen met de opdrachtgever is er besloten een grootschalige verbouwing aan te gaan die in 4 fases is opgedeeld. De eerste fase betrof de badkamer en slaapkamer. De tweede fase betrof de garderobe, het toilet, de hal en de keuken. In fase 3 van het interieuradvies is de woonkamer onder handen genomen en in de laatste fase werd de tuin aangepakt.

In dit interieuradvies zijn de ontwerpkeuzes doorgetrokken over de gehele begane grond, waardoor er rust en eenheid ontstaat. Naast het gebruik van gerenommeerde designmerken zoals Arco, Montis, Interlubke, Carpet Sign, Foscarini, Vibia, Flos en Artemide zijn er ook elementen op maat ontworpen. Denk hierbij aan de badkamer, keuken, stalen deuren, houthaard, decoratieve nissen, garderobe en trap.

Opleverdatum interieuradvies Maastricht: januari 2020

Houten eetkamertafel met moderne stoffen stoelen
Retro kast met glas
Glazen servieskast
Witte retro kast
Glazen vaas met bloem
Stalen deur in modern interieur
Industriele zwarte glazen deur
Lounge stoel bij een openhaard
Sfeervolle open haard met vaas en bloemen
Openhaard met houten salontafel
Kookeiland met bar en houten blad
Houten snijplank voor in keuken
Zwarte apparatuurwand met ovens
MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.