Interieur foto van bank in Venlo

TOTAALONTWERP & RESTYLING | FLEXWERCENTRUM INTERIEUR VENLO - 210 M2​

Interieur Venlo - Flexwerkcentrum

PROJECT BESCHRIJVING

Als professional  werden we benaderd door de eigenaren van een bedrijfsverzamelgebouw voor het interieur  in Venlo. We zijn ingeschakeld om de gezamenlijke ruimte met aangrenzende flexruimtes te transformeren en daarmee aantrekkelijker te maken voor de huurders. Met als doel; het concept te versterken, de kernwaarden – verbinding, samenkomen en kruisbestuiving – uit te dragen en een maximale huurderbeleving te creëren.

Het pand is in 2016 compleet gerenoveerd en ingericht onder begeleiding van AID Interieur Architecten. In 2020 hebben wij de algemene flexruimte herzien, door de indeling te analyseren en te onderzoeken hoe de menselijke interactie tussen huurders en bezoekers te stimuleren. Dit resulteerde in een interieur advies waarbij rekening werd gehouden met hoofd- & bijroutes, stopmomenten, tijdelijke activiteiten, formele/informele functies en kijkrichtingen.

Om een laagdrempelige en aantrekkelijke omgeving te creëren, werd er gebruik gemaakt van vrolijke, uitnodigende kleuren en materialen. De gekozen Scandinavische interieurstijl heeft een vriendelijke uitstraling en staat in contrast met de reeds aanwezige industriële basis, waardoor ze elkaar positief versterken.

Voor dit interieur in Venlo maakten we gebruik van diverse topmerken zoals Muuto, Artifort, Pols Potten, Montel en Desso. Het interieur advies werd opgeleverd in september 2020 en heeft bijgedragen aan een dynamische en aantrekkelijke werkomgeving.

Opleverdatum interieur Venlo: 2020​

Kleurrijke interieurs van een bedrijven verzamel gebouw
Interieuradvies in Venlo van een kantoorruimte
Kleurrijk interieur in Venlo
Blauwe banken voor interieuradvies in Venlo
Kantoor interieur in Venlo
Interieurs in Venlo van kantoor met glas
Hippe kleurrijke interieurs in Venlo

“ Onze huurders zijn erg positief over de sfeer en uitstraling van het flexwerkcentrum! ”

Werkplaats met stoelen en bureau
Hippe bank en stoel in blauw en wit
Interieurs in Venlo van kantoor door Meer met interieur
Groene bank met tafel en poef
Hip interieur met veel kleur van kantoor
Hip kantoor
Bureau en stoel
Hip interieur in Venlo met een bank en stoel
Kantoorinrichting in Venlo met veel kleur
Interieuradvies in Venlo kantoor
MISSIE

Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieurontwerp dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.