TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES EINDHOVEN - 120 M2​

Interieuradvies Eindhoven - Maisonette​

PROJECT BESCHRIJVING

Het project betreft een Interieuradvies Eindhoven voor een monumentaal schoolgebouw uit 1925. Dit gebouw is gerenoveerd tot luxe appartementen, waaronder een tweelaags appartement op de 4e etage. De opdrachtgeefster wilde eenheid, exclusiviteit, luxe en een ontspannen sfeer in het interieur.

De stijl van het moodboard is daarom in het gehele appartement doorgevoerd, met als doel een krachtig ontwerp te realiseren met een sobere basis, gouden details en excentrieke eyecatchers. Hierbij is tevens de gehele indeling aangepast en zijn diverse elementen geimporteert vanuit Italië en op maat ontworpen zoals; een roomdivider die overloopt in de trap, maar ook de radiatorbekleding, evenals een bar/opzet voor de keuken en het meubilair op het balkon. 

Tot slot  is voor dit interieuradvies in Eindhoven gebruik gemaakt van producten uit de collecties van; Kff, Tom Dixon, Pulpo, Normann Copenhagen, Corian, Bora en Wall & Deco. 

Opleverdatum interieuradvies Eindhoven: 2020

"Sanne heeft een heldere, creatieve kijk op inrichten. Ontzettend getalenteerd, oprecht en een harde werker; zo heb ik haar ervaren. Het was een gezellig proces, dank je wel Sanne!"

Hotel chique interieurs in Eindhoven
MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.