Interieuradvies in Nijmegen van een zithoek met grijze bank door MMI

TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES NIJMEGEN - 65 M2

Interieuradvies Nijmegen - Herenhuis

PROJECT BESCHRIJVING

Het project betreft een interieuradvies in Nijmegen. Dit prachtige herenhuis uit 1911 werd deels gerenoveerd. In de achterkamer ontbrak eenheid en sfeer en de voorkamer werd nauwelijks gebruikt. De klant wenste daarom een ontwerp waarbij voor- en achterkamer opnieuw bij elkaar werden betrokken.

Door de basis licht en ruimtelijk te houden, ontstaat er een sterke licht- & schaduwwerking op de authentieke karakteristieke details. De zichtlijn tussen de voor- en achterkamer is geaccentueerd door op het uiteinde een maatwerk (erker)bank te plaatsen. Door de gebogen hoekbank met de andere erker te laten verspringen wordt de ruimtelijke ‘scheiding’ verzacht en wordt er verbinding gecreëerd tussen de erker en rest van de kamer.

Voor dit interieuradvies in Nijmegen is er naast het gebruik van gerenommeerde designmerken zoals Rolf benz, Leolux, Millenerpoort, Foscarini, Moooi, Pode, Tom Dixon en Tobias Grau  ook een maatwerk elementen ontworpen voor de erker.

Opleverdatum interieuradvies Nijmegen: 2020

Interieurontwerp van een zithoek met groot blauw vloerkleed

"Sanne komt afspraken na, levert professioneel werk en het belangrijkste: ze komt met zeer ingrijpende en originele ideeën waaruit blijkt dat zij goed naar onze wensen heeft geluisterd".

Interieurontwerp in Nijmegen met twee leren fauteuils door MMI
Interieuradvies in Nijmegen met een openhaard door Meer met interieur
Interieurontwerp van een zithoek in een erker door binnenhuisarchitect
MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.