Interieurontwerp in Roermond van een ruime leefkeuken door binnenhuisarchitect

TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES ROERMOND - 200 M2

Interieuradvies Roermond - Appartement

PROJECT BESCHRIJVING

Het project betreft een interieuradvies in Roermond waarbij de opdrachtgevers van dit nieuwbouw appartementencomplex, de gelegenheid kregen om constructieve aanpassingen te verrichten. Hierdoor liep een ‘compact interieuradvies uit tot een omvangrijk totaaladvies. Samen met de opdrachtgevers keken we kritisch naar de bestaande plannen. Vervolgens hebben we met deze input een doordacht interieuradvies opgeleverd, waarbij de indeling optimaal is afgestemd op de leefwijze.

Hierdoor bevat dit totaal advies bijzonder stucwerk, op maat ontworpen meubelen van het merk Interstar en bekende designmeubelen van o.a. Montis, Leolux, Artifort, Pilat en Pilat, Carpet Sign, Foscarini, Vibia en Petite Friture.

Opleverdatum interieuradvies Roermond: 2020

Interieurontwerp in Roermond Indelingsadvies plattegrond door MMI
Interieuradvies in Roermond met opbergruimte en een haard door MMI
Interieurontwerp in Roermond van eetkamer met ovale houten eettafel
Interieuradvies in Roermond van een woonkamer door Meer met interieur

“Sanne ontzorgt! Wij hadden het zelf nooit zo mooi voor mekaar gekregen. ”

Interieuradvies in Roermond van een Keuken met bar door Meer met interieur
Interieurontwerp in Roermond van een lichte keuken met barkrukken
Interieuradvies in Roermond van een woonkamer met accessoires
Interieuradvies in Roermond grijze dressoir met accessoires
Interieurontwerp in Roermond van een witte ruime keuken
MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.