TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES UDEN - 580 M2

Interieuradvies Uden - Exclusieve Villa

PROJECT BESCHRIJVING

Dit project betreft interieuradvies in Uden voor een vrijstaande, moderne villa uit 1990 die compleet gerenoveerd moest worden. Een grootschalig project waarbij zowel het interieur als exterieur onder handen zijn genomen. Door een nauwe samenwerking met DrissenDesign, is er een ontwerp ontstaan waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Op de bestaande marmeren vloer na – die door de gehele woning is toegepast – wordt alles vernieuwd. Elementen zoals de keuken, eethoek, kasten, haarden, deuren, badkamermeubels, bar en bedden zijn op maat ontworpen. Een totaaladvies, waarbij er over ieder detail is nagedacht; van het moodboard tot aan het lichtplan. Een plan dat gepresenteerd is aan de hand van een 3-dimensionale animatie, waarbij er door het ontwerp heen wordt gewandeld. Er is gebruik gemaakt van producten van o.a. Rolf Benz, B&B Italia, Vibia, Flos, Leolux, Arco, Kff, Focusfires, Minotti, Secto design en Agape.

Opleverdatum interieuradvies Uden: In ontwikkeling

MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.