TOTAALONTWERP | INTERIEURADVIES VENLO - 130 M2

Interieuradvies Venlo - Woonboerderij

PROJECT BESCHRIJVING

Dit project betreft een interieuradvies in Venlo waarbij de opdrachtgevers verhuisden naar een prachtige karakteristieke woonboerderij uit 1910. Er stond een grootschalige renovatie gepland, aangezien de basis niet aansloot op de leefwijze van de nieuwe bewoners.

In een diepgaand gesprek kwamen we tot de conclusie dat de keuken beslist een centrale plek mocht innemen. Dat heeft ons doen besluiten om de initiële indeling drastisch aan te passen en de keuken letterlijk in het midden van de leefruimtes te plaatsen. Deze positie vroeg echter om een ontwerp op maat; zo bouwden we het werkblad rondom een oude eiken draagbalk. Daarnaast stemden we de donkere kleuren hierop af. Bovendien vingen we de beperkingen van het schuine plafond op door gebruikt te maken van een vernunftig recirculatie afzuigsysteem van het merk; Wave, fashion for kitchen.

Opleverdatum interieuradvies Venlo: 2020

“ Sanne heeft ons super gave ideeën voorgelegd, waardoor we echt een droomhuis hebben gekregen! ”

MISSIE
Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieuradvies dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.