Interieurontwerp in Nijmegen van een trappenhuis met industriële hanglampen

TOTAALONTWERP | INTERIEURONTWERP NIJMEGEN - 101 M2

Interieurontwerp Nijmegen - Vrijstaande woning

PROJECT BESCHRIJVING

Dit project betreft een interieurontwerp in Nijmegen waarbij een vrijstaande woning uit 1973 werd compleet gerenoveerd. Tijdens de renovatie bleek het noodzakelijk alle elektra te vervangen en de wanden van glad stucwerk te voorzien. Het perfecte moment om de indeling, het lichtplan en de elektrische installatie ter discussie te stellen.

Met de bestaande meubelen is er een indeling vastgesteld die als basis werd gebruikt voor een uitgebreid lichtadvies. Hierbij is er zowel naar de sfeer als de technische vereisten van het licht gekeken. Het lichtplan werd (technisch) onderbouwd door middel van een installatietekening en een productadvies. De transparante hanglamp van Moooi zorgt ervoor dat er binnen de minimalistische en moderne stijl van de klant toch knusheid en warmte ontstaat. In overleg met het Belgische merk Wever & Ducré is er een armatuur op maat ontworpen; een meervoudig pendelarmatuur dat langs de trap omlaag drapeert.

Opleverdatum interieurontwerp Nijmegen: 2019

Interieurontwerp in Nijmegen wandlampen matzwart door MMI
Interieurontwerp in Nijmegen van een grijze keuken door MMI
Interieurontwerp in Nijmegen plant in witte pot door Meer met interieur
Interieurontwerp in Nijmegen van een houten eettafel met grijze stoelen

"Sanne heeft vakkennis van merken en vormen. Van het hoe, het wat en het waarom. Een echte aanrader"

Interieurontwerp in Nijmegen van een badkamer met grote grijze tegels
Interieurontwerp in Nijmegen van een trappenhuis met een industriële trap
Interieuradvies in Nijmegen van een zithoek met grijs kleurige meubels
MISSIE

Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieurontwerp dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.