interieuradvies in Venlo met een eivormige hangstoel door MMI

TOTAALONTWERP | INTERIEURONTWERP VENLO - 120 M2

Interieurontwerp Venlo - Appartement

PROJECT BESCHRIJVING

Dit project betreft een interieurontwerp in Venlo waarbij een appartement uit 1988 geheel eigenhandig gerenoveerd moest worden. Het jonge koppel wenste een praktisch, ruimtelijk, open en sfeervol interieur. De uiteenlopende voorkeuren van de bewoners, het onmogelijke verlanglijstje en het – zo lowbudget mogelijk – verbouwen, maakte dit project tot een ware uitdaging. 

Samen hebben we een modern en praktisch ontwerp gerealiseerd met zowel scandinavische als industriële details. Gezien het stel enorm van reizen houdt, zijn er diverse oplossingen voorzien om souveniertjes vol herinneringen te kunnen plaatsen. Er is gebruik gemaakt van enkele bekende producten en accessoires van merken zoals; Zuiver, Nolte, Muuto, Hay, Ferm Lviing en Vitra.

Opleverdatum interieurontwerp Venlo: 2020

Interieuradvies in venlo met accessoires voor een groene muur
Interieurontwerp in Venlo wand met tv meubel en accessoires
Interieurontwerp in Venlo hangende plant in Scandinavisch interieur
Interieuradvies in Venlo van een keuken met houten barkrukken

“ Probleemoplossend en creatief. Er is overal aan gedacht. Onze souveniertjes komen perfect tot hun recht. ”

Interieuradvies in Venlo met houten planken met persoonlijke accessoires
MISSIE

Door onze integere, laagdrempelige en openhartige benadering creëren we oprechte relaties met onze opdrachtgevers en partners. Hierdoor ontstaan sterke vertrouwensbanden en hebben we de mogelijkheid onze opdrachtgevers écht te leren kennen. Onze interieurontwerpers zijn betrokken en luisteren aandachtig, waardoor we inzicht krijgen in de behoeften van de gebruikers. Hierdoor  weten we (on)praktische details, mogelijkheden en problemen op te merken. Al deze gegevens dragen bij aan een passend interieurontwerp dat afgestemd is op uw specifieke wensen en behoeften.

Onze ontwerp keuzes zijn doordacht waardoor we iedere keuze kunnen onderbouwen. Hierdoor bieden we maatwerk interieurontwerp oplossingen die zowel op esthetisch als op praktisch vlak kloppen. Bovendien beperken wij ons niet tot één interieurstijl, maar streven wij naar een resultaat dat volledig op uw voorkeuren is afgestemd. Dat maakt ieder interieuradvies maatwerk. Én dat is onze handtekening!

Wij zijn pas tevreden als we een meerwaarde hebben kunnen creëren en denken verder dan de ontwerpvraag reikt.