FASE 1 - KENNISMAKING & OFFERTE

Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de mogelijkheden, gaan we in op uw wensen en behoeften en doorlopen we uw leefwijze. Hoe beter ik u en uw gezin leer kennen, hoe beter het uiteindelijke advies daarbij zal aansluiten.

De exacte prijs van het ontwerp wordt beïnvloed door uw wensen en behoeften, het oppervlakte van de ruimte en het gekozen ontwerptraject. Daarom wordt er een offerte op maat gemaakt of wordt er gewerkt op uurbasis.

Geheel vrijblijvend - Vervolg op uurbasis (€ 75,- p/u*) of volgens offerte.

Meer informatie

FASE 2 - HET SCHETSONTWERP

Indeling- & sfeer advies

In de tweede fase wordt onderzocht hoe de indeling van de ruimtes het beste aansluit op uw wensen en behoeften. De uitkomsten worden verwerkt in een of enkele plattegrond(en) en referentiebeelden of 3dimensionale schetsen.

Door middel van een moodboard wordt een sfeerimpressie gegeven. Het is belangrijk dat u zich hierin kunt identificeren. Dat maakt ieder moodboard maatwerk.

Indien nodig wordt het ontwerp bijgesteld. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Indelingsplan vanaf € 875,-*. | Moodboard € 295,-.

Meer informatie

FASE 3 - HET VOORLOPIGE ONTWERP

3D visualisatie & ontwerp animatie

In de derde fase wordt het plan verder uitgedacht en ingevuld met meubelen, planten, verlichting en accessoires. Er worden passende kleuren en materialen uitgezocht en, daar waar nodig, worden meubelen op maat ontworpen.

Het ontwerp wordt uitgewerkt in een fotorealistische 3d animatie, waarbij je als het ware door het ontwerp heen kunt lopen. Zo ontstaat er een reëel beeld van het eindresultaat en hoe ontwerp keuzes samenkomen. Zelfs de kleinste details, de lichtinval, kunstverlichting en het uitzicht kunnen in de visualisatie worden opgenomen.

Ontwerpvideo vanaf € 1.995,-*

Meer informatie

FASE 4 - HET DEFINITIEVE ONTWERP

Maatwerk, product, kleur & afwerkadvies

In de vierde fase wordt de 3d visualisatie verder uitgewerkt tot een uitvoerbaar plan. Het resultaat is een werkboek, waarin alle details zijn uitgeschreven en aangeduid. Zo weten uitvoerende partijen precies wat er van ze verwacht wordt om het ontwerp te kunnen vervaardigen.

Het werkboek bestaat o.a. uit detailtekeningen en aanzichten van maatwerk meubilair, product-, materiaallijsten en kleurenkaarten. Indien gewenst aangevuld met bemonstering en offertes.

Note: De verschillende onderdelen kunnen ook los worden afgenomen.

Productadvies vanaf € 495,-*. | Kleur- & Afwerkadvies vanaf € 380,-*. | Maatwerk vanaf € 400,-*.

Meer informatie

Lichtadvies & installatieplan

Er wordt gekeken naar de toepassing, de sfeer en het type verlichting. In de definitieve ontwerpfase wordt deze aangevuld met een armaturenlijst en installatietekening. Zo bent u er zeker van dat het lichtadvies op de juiste manier wordt toegepast.

Een installatietekening geeft de exacte locatie van lichtpunten, schakelaars en contactdozen aan. Zo voorkomen we miscommunicatie, ongewenst zichtbare bekabeling en het gebruik van kabelgootjes.

Lichtadvies vanaf € 550,-*. | Installatietekening vanaf € 350,-*.

Meer informatie

FASE 5 - BEGELEIDING & OPLEVERING

De puntjes op de "i"

Door regelmatig op locatie aanwezig te verkleinen we de kans op misverstanden. We nemen de communicatie met alle uitvoerende partijen voor onze rekening en zorgen ervoor dat het ontwerp zo wordt uitgevoerd als dat we voor ogen hebben. We controleren op de details en de kwaliteit van de afwerking.

Indien gewenst nemen we de totale styling voor onze rekening, zodat we het project tot in de puntjes kunnen opleveren.

Op nacalculatie | uurtarief € 75,- p/u*.

Meer informatie

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op een projectomvang van +/- 75 m2.