FASE 1 - KENNISMAKING & OFFERTE

Vrijblijvend gesprek

Ieder traject start met een kennismakingsgesprek. We bespreken de mogelijkheden, gaan in op uw wensen en behoeften en doorlopen uw leefwijze. Hoe beter we u en/of uw gezin leren kennen, hoe beter het uiteindelijke advies daarbij zal aansluiten. We bekijken samen welke fases van het ontwerptraject u graag zou willen doorlopen.

De exacte prijs van het ontwerp wordt beïnvloed door uw wensen en behoeften, het oppervlakte van de ruimte en het gekozen traject. Daarom wordt er een offerte op maat gemaakt na afloop van het kennismakingsgesprek.

Geheel vrijblijvend - Vervolg op uurbasis (€ 65,- p/u*) of volgens offerte.

Meer informatie

FASE 2 - HET SCHETSONTWERP

Indeling- & sfeer advies

In de tweede fase wordt onderzocht hoe de indeling van de ruimtes het beste aansluit op uw wensen en behoeften. De uitkomsten worden verwerkt in een of enkele plattegrond(en) en eventuele referentiebeelden en/of 3dimensionale schetsen.

Door middel van een moodboard wordt er een sfeerimpressie gegeven. Het is belangrijk dat u zich hierin kunt identificeren. Dat maakt ieder moodboard maatwerk.

Indien nodig wordt het ontwerp bijgesteld. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Indelingsplan vanaf € 650,-*. | Moodboard vanaf € 250,-.

Meer informatie

FASE 3 - VOORLOPIG ONTWERP

(Maatwerk) product, kleur & afwerkadvies

In de derde fase wordt het plan verder uitgedacht en ingevuld met meubelen, planten, verlichting en accessoires. Er worden passende kleuren en materialen uitgezocht.

Een ontwerp op maat heeft vaak voordelen. Zo kan een maatwerk meubel, keuken, deur of trap bijdragen aan een passender en stijlvoller eindresultaat. Het ontwerp wordt uitgewerkt in detail zodat derden het kunnen vervaardigen.

Indien gewenst worden er monsters en offertes opgevraagd.

Productadvies vanaf € 450,-*. | Kleur- & Afwerkadvies vanaf € 350,-*. | Maatwerk vanaf € 300,-*.

Meer informatie

Lichtadvies & installatieplan

In een lichtadvies wordt er gekeken naar de toepassing, de sfeer en het type verlichting. Indien gewenst worden de verlichtingsarmaturen uitgezocht en offertes opgevraagd. Zo bent u er zeker van dat het lichtadvies op de juiste manier wordt toegepast.

Het lichtplan kan worden uitgebreid met een installatietekening, waarop de exacte locatie van lichtpunten, schakelaars en contactdozen wordt aangegeven. Zo voorkomen we miscommunicatie, ongewenst zichtbare bekabeling en het gebruik van kabelgootjes.

Lichtadvies vanaf € 500,-*. | Installatietekening vanaf € 300,-*.

Meer informatie

FASE 4 - DEFINITIEF ONTWERP

3D visualisatie & ontwerpvideo

Het gehele ontwerp, of delen daarvan, kunnen uitgewerkt worden in fotorealistische 3d-visualisaties. Zo ontstaat er een reëel beeld van het eindresultaat en laten we zien hoe alle ontwerp keuzes samenkomen. Zelfs de kleinste details, de lichtinval, kunstverlichting en het uitzicht kunnen in de visualisatie worden opgenomen.

Naast enkele stilstaande 3d-visualisaties is het tevens mogelijk om een 3d-ontwerpvideo te maken. In deze video loopt u als het ware door de ruimtes en weet u precies wat u kunt verwachten.

Eerste 2 shots € 450,-. | Ontwerpvideo vanaf € 1.400,-.

Meer informatie

FASE 5 - BEGELEIDING & OPLEVERING

De puntjes op de "i"

Door regelmatig op locatie aanwezig te zijn verkleinen we de kans op misverstanden. We nemen de communicatie met alle uitvoerende partijen voor onze rekening en zorgen ervoor dat het ontwerp ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd als dat we voor ogen hebben.

Tijdens de oplevering lopen we met de uitvoerende partijen langs de gerealiseerde onderdelen. We controleren de details en de kwaliteit van de afwerking. Indien gewenst nemen we de totale styling voor onze rekening, zodat we het project tot in de puntjes kunnen opleveren.

Op nacalculatie | € 65,- p/u.

Meer informatie

*Genoemde prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op een projectomvang van +/- 60 m2.