Het team van Meer met interieur Venlo

Meer met interieur

“Een meerwaarde creëren door persoonlijk, deskundig en doordacht advies”.

Wij zijn Meer met interieur – een interieuradvies bureau – ontstaan uit de behoefte een meerwaarde te creëren in interieur. Binnenhuisarchitectuur gaat over meer dan alleen het creëren van stijlvolle omgevingen. Het analyseren van de mogelijkheden, het benutten van de aanwezige potentie en waarborgen van de algehele functionaliteit zijn minstens zo relevant voor het behalen van een optimaal resultaat.

Sanne Drissen - Meer met interieur
Pre-master binnenhuisarchitect

Sanne Drissen

Sanne Drissen, eigenaresse en interieurontwerper bij MMI, is gespecialiseerd in het creëren van unieke interieuroplossingen die de kwaliteit van het dagelijkse leven verbeteren. Door kritisch naar de situatie te kijken en de wensen en behoeften van de gebruiker(s) in kaart te brengen, ontwerpt zij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op de verwachtingen van de opdrachtgever. Om dit te realiseren werkt ze graag nauw samen met haar klanten.

Sanne heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid, die ze maar al te graag inzet om haar klanten goed te leren kennen. Vol passie gaat ze de uitdaging aan om een uniek ontwerp te realiseren die de identiteit van haar opdrachtgevers weerspiegelt.

  • Pre-Master binnenhuisarchitect – Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht
  • Bachelor Interior design & styling – Jan des Bouvrie college te Deventer
  • Verlichtingskunde – Lighting Design Academy te Amersfoort
  • Diverse trainingen en workshops.
Eigenaresse van Meer met interieur Sanne
Interieurontwerper bij Meer met interieur Dionne

Dionne op het Veld

Dionne op het Veld – interieurontwerper bij MMI – is gespecialiseerd in het creëren van unieke en stijlvolle interieurs. Na een kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke ontwerper het beste bij de opdracht past. Dionne stort zich vervolgens in alle rust op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Ze gebruikt haar creativiteit en technische vaardigheden om de ruimte te analyseren, te plannen en te decoreren waardoor een esthetisch aantrekkelijke en functionele omgeving ontstaat die aan de wensen van de klant voldoet. 

Dionne is een echt gevoelsmens. Haar creativiteit komt tot leven zodra ze zich los trekt van het computerscherm om met materialen en kleuren aan de slag te gaan.

  • Pre-Master binnenhuisarchitect – Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht
  • Bachelor Interior design & styling – Jan des Bouvrie college te Deventer
  • Diverse trainingen en workshops.

Dave Theunissen

Dave Theunissen – projectmanager bij MMI –  is betrokken bij de kennismaking, het offerte traject en de oplevering. Nadat het project en de randvoorwaarden in kaart zijn gebracht, wordt de realisatie overgedragen aan het interieur ontwerpteam. Gedurende het traject blijft Dave aan de zijlijn betrokken om verwachtingen te managen, te ondersteunen bij vragen of onduidelijkheden, de voortgang te bewaken en het beheren van de projectplanning. Samen met het team zorgt hij ervoor dat elk project soepel wordt afgerond.

  • MSc in Business Administration – TIAS University
  • Bachelor in Retail Management – Avans Hogeschool
  • Green Belt in Lean Management – Hogeschool Arnhem & Nijmegen 
Projectmanager bij Meer met interieur Dave