FASE 1 - KENNISMAKING & OFFERTE

Vrijblijvend gesprek

Ieder traject start met een kennismakingsgesprek. We bespreken de opdracht, gaan in op uw verwachtingen en doorlopen het programma van eisen. Hoe beter we u en het bedrijf leren kennen, hoe beter het uiteindelijke advies daarbij zal aansluiten. We bekijken samen de mogelijkheden en bepalen hoe het ontwerptraject eruit gaat zien.

De exacte prijs van het ontwerp wordt beïnvloed door uw wensen en behoeften, het oppervlakte van de ruimte en het gekozen traject. Daarom wordt er bij voorkeur op uurbasis gewerkt of wordt er een offerte op maat gemaakt.

Op uurbasis (€ 62,- p/u*) of volgens offerte.

Meer informatie

FASE 2 - ONDERZOEK & ANALYSE

Concept & Vlekkenplan

Zakelijke opdrachten gaan veelal gepaard met een onderzoeksfase. Aspecten zoals de gebruikers, de bedrijfsidentiteit en het gewenste imago worden uitvoerig geanalyseerd. De verkregen informatie wordt met elkaar in verband gesteld en vertaald in een alomvattend concept. Een theoretische basis waaraan verdere ontwerpkeuzes worden getoetst.

Bij grootschalige opdrachten wordt er een vlekkenplan opgesteld alvorens we verder gaan met de volgende fase. Een vlekkenplan is een schematische weergave van hoe verschillende functies en ruimtes zich ten opzichte van elkaar verhouden.

Concept & Vlekkenplan vanaf € 995,-*.

Meer informatie

FASE 3 - HET SCHETSONTWERP

Indeling- & sfeer advies

In de derde fase wordt onderzocht hoe de indeling van de ruimtes het beste aansluit op zowel de werknemers als de bezoekers. De uitkomsten worden verwerkt in een of enkele plattegrond(en) en eventuele referentiebeelden en/of 3dimensionale schetsen.

Door middel van een moodboard wordt er een sfeerimpressie gegeven. Het is belangrijk dat u zich hierin kunt identificeren. Dat maakt ieder moodboard maatwerk.

Indien nodig wordt het ontwerp bijgesteld. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Indelingsplan vanaf € 1.895,-*. | Moodboard vanaf € 250,-*.

Meer informatie

FASE 4 - VOORLOPIG ONTWERP

3D visualisatie & ontwerpvideo

In de vierde fase wordt het plan verder uitgedacht en ingevuld met meubelen, planten, verlichting en accessoires. Er worden passende kleuren en materialen uitgezocht en (daar waar nodig) worden meubelen op maat ontworpen.

Het ontwerp wordt uitgewerkt in een fotorealistische 3d animatie, waarbij je als het ware door het ontwerp heen kunt lopen. Zo ontstaat er een reëel beeld van het eindresultaat en hoe alle ontwerp keuzes samenkomen. Zelfs de kleinste details, de lichtinval, kunstverlichting en het uitzicht kunnen in de visualisatie worden opgenomen.

Ontwerpvideo vanaf € 3.495,-*. | Losse shots vanaf € 95,-* per stuk.

Meer informatie

FASE 5 - DEFINITIEF ONTWERP

(Maatwerk) product, kleur & afwerkadvies

In de vierde fase wordt het plan verder uitgedacht en ingevuld met meubelen, planten, verlichting en accessoires. Er worden passende kleuren en materialen uitgezocht.

Een ontwerp op maat heeft vaak voordelen. Zo kan een maatwerk meubel, pantry, deur of trap bijdragen aan een passender en stijlvoller eindresultaat. Het ontwerp wordt uitgewerkt in detail zodat derden het kunnen vervaardigen.

Indien gewenst worden er monsters en offertes opgevraagd.

Is een 3d visualisatie iets teveel van het goede? De verschillende onderdelen kunnen ook als losse elementen worden afgenomen.

Productadvies vanaf € 895,-*. | Kleur- & Afwerkadvies vanaf € 745,-*. | Maatwerk vanaf € 595,-*.

Meer informatie

Lichtadvies & installatieplan

In een lichtadvies wordt er gekeken naar de toepassing, de sfeer en het type verlichting. Indien gewenst worden de verlichtingsarmaturen uitgezocht en offertes opgevraagd. Zo bent u er zeker van dat het lichtadvies op de juiste manier wordt toegepast.

Het lichtplan kan worden uitgebreid met een installatietekening, waarop de exacte locatie van lichtpunten, schakelaars en contactdozen wordt aangegeven. Zo voorkomen we miscommunicatie, ongewenst zichtbare bekabeling en het gebruik van kabelgootjes.

Lichtadvies vanaf € 1.695,-*. | Installatietekening vanaf € 895,-*.

Meer informatie

FASE 6 - BEGELEIDING & OPLEVERING

De puntjes op de "i"

Door regelmatig op locatie aanwezig te zijn verkleinen we de kans op misverstanden. We nemen de communicatie met alle uitvoerende partijen voor onze rekening en zorgen ervoor dat het ontwerp ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd als dat we voor ogen hebben.

Tijdens de oplevering lopen we met de uitvoerende partijen langs de gerealiseerde onderdelen. We controleren de details en de kwaliteit van de afwerking. Indien gewenst nemen we de totale styling voor onze rekening, zodat we het project tot in de puntjes kunnen opleveren.

Op nacalculatie | € 62,- p/u*.

Meer informatie

*Genoemde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op een projectomvang van +/- 150 m2.